Wat zijn clip-in extensions?

Clip-in hairextensions is een moderne methode om het haar te verlengen waarmee je binnen enkele minuten (zonder enige hulp) een fantastisch resultaat kunt bereiken.

De andere hairextensions moeten door een kapper aangebracht worden waardoor het veel duurder wordt. Met clip-in extensions heb je dit probleem niet. Je kunt ze zelf in slechts enkele minuten aanbrengen en uitdoen terwijl de kosten veel lager zijn. In tegenstelling tot andere methoden zit er geen lijm in het haar dat vuil opneemt en klitten veroorzaakt. Geen dure en schadelijke haarbehandelingen meer. Clip-in hairextensions zijn een goedkope en efficiënte manier voor en nieuwe look. Deze methode won snel aan populariteit over de hele wereld en is momenteel de meest populaire methode voor haarverlenging en -verdikking.

Clip-in extensions bestaan meestal uit banen met haarlokken en aan de randen genaaide kleine clips. Deze clips hebben een kleine kam die in jouw eigen haar glijdt, waarna je de clips sluit. Zo worden de extensions aan het eigen haar bevestigd. Er is dus een risico van uitvallen of loskomen op een oncomfortabel moment (bv. tijdens een dans). Goed aangebrachte clip-in banen houden zo stevig vast dat ze zelfs niet losgaan als je aan het haar trekt. Je zult sneller je eigen haar eruit trekken dan de extension. Je kunt dus zeggen dat hairextensions strakker zitten dan ons eigen haar ;-)

Behalve prijs en gebruiksgemak hebben clip-in hairextensions nog een ander voordeel in vergelijking met andere methoden waarbij non-stop gedragen wordt voor bv. meerdere weken. Je kunt ze dragen voor een perfect effect voor bijvoorbeeld een feestje of bruiloft en binnen enkele minuten een geweldige metamorfose ondergaan. Onze clip-in extensions worden vaak gekozen voor bruiloften en garanderen het WOW-effect omdat een kapper die met dikker en veel langer haar werkt een veel beter bruidskapsel kan maken.

Klik hier om de fotogalerij met het voor en na effect te bekijken ook kun je er een tutorial vinden die je stap voor stap het snelle proces van het aanbrengen van clip-in hairextensions laat zien.

Lijst met vragen in categorie: