Clip in Ponytails

Heb je geen idee hoe je je haar wilt stylen? Staat je een belangrijke gelegenheid te wachten of ben je van plan een feestje te vieren met je vrienden? Wij hebben een oplossing! Grijp naar de clip-in paardenstaart. Hoewel je met gewone clip-in hair extensions wel een mooie ponytail kan maken bieden we ook een makkelijkere optie aan: de clip-in pony. Deze clip ponytails wordt vaak gekozen door vrouwen die snel en makkelijk een ponytail willen maken. Hoe doe je dat? Maak eerst jouw eigen haar vast met het elastiekje, steek het clipje van de ponytail erachter, pak een plus van de ponytail en wikkel deze om het begin van de staart heen. Zet het vast met een eigen haarschuifje. Dat was het! Een lange, dikke ponytail in enkele seconden.

De paardenstaart is een snel en handig kapsel dat bij bijna elke gelegenheid past. Een elegante, strakke hoge paardenstaart in de stijl van muziek- en filmsterren is perfect voor een avondje uit met vrienden of een bruiloft. Met de clip in ponytail krijg je in een paar minuten een prachtige lange, dikke paardenstaart en we verzekeren je dat niemand zal zien dat het niet je eigen haar is. Je hebt de hulp van een kapper niet nodig, want je kunt de paardenstaart gemakkelijk zelf aanbrengen, wat je geld bespaart. Dit is het belangrijkste voordeel van clip-in haar extensions.

De paardenstaart is zo ontworpen dat hij zo gemakkelijk mogelijk aan te brengen is, zo weinig mogelijk tijd in beslag neemt en je een geweldig resultaat geeft. De paardenstaart bevat een metalen clip waarmee je hem aan je eigen paardenstaart vastmaakt en een smalle haarband om de paardenstaart op zijn plaats te houden en de bevestiging te verbergen. Wanneer het correct gedragen wordt, houdt de paardenstaart zeer stevig vast en is het volledig onzichtbaar. De clip-in ponytail geeft je veel opties als het gaat om kapsels, het hoeft niet altijd een paardenstaart te zijn, je kunt je haar in een knot doen of een indrukwekkende vlecht maken. Wij verzekeren je dat een 130g of 150g vlecht een opvallende indruk zal maken. Wij bieden lengtes van 40 cm tot 55 cm en gewichten van 80g tot 150g, zodat je gemakkelijk de clip in ponytail kunt vinden die het best bij je past. En natuurlijk, zoals al het haar van Locahair, koop je het voor de beste prijs. Voor meer informatie over het vastzetten van de clip-in pony, bekijk onze video’s beschikbaar op de pagina over ponytails.