Nanoring Extensions 45 cm 25g
Nanoring Extensions 45 cm 25g
Nanoring Extensions 45 cm 25g
Nanoring Extensions 45 cm 25g
Nanoring Extensions 45 cm 25g
Nanoring Extensions 45 cm 25g
Nanoring Extensions 45 cm 25g
Nanoring Extensions 45 cm 25g
Nanoring Extensions 45 cm 25g
Nanoring Extensions 45 cm 25g

Nanoring Extensions 45 cm 25g

bij ons slechts
€ 32,95
€ 40

Remy HUMAN hair extensions. Nanoring extensions zijn 90% kleiner dan de microringen. 25 van onze haarstukjes is evenveel als 50 haarstukjes van de concurrent, die meestal stukjes van 0,5 gram verkopen. 2 verpakkingen van ons haar (50 haarstukjes) is evenveel als 100 stukjes van de concurrent. Gewoonlijk wordt ongeveer 100-150 gr haar (4-6 pakjes) gebruikt. De ringen die nodig zijn om het haar aan te brengen zijn niet inbegrepen, je kunt ze apart kopen onder het kopje ‘Accessoires en cosmetica’.

1 zwart
1B zwartbruin
2 donkerbruin
4 chocoladebruin
6 kastanjebruin
8 lichtbruin
16 donkerblond
22 middenblond
613 lichtblond
60 platinablond
Kleur
Inhoud
De levertijd is ongeveer 2 werkdagen
?
GRATIS verzending, GRATIS retour of ruilen ?
Betaal tot 30 DAGEN achteraf met Klarna
?

Op zoek naar andere lengtes?

55 cm 25g

Als één van de weinige winkels in Europa bieden wij de kleinste bonds aan; de nanoringen die 90% kleiner zijn dan de traditionele microringen waardoor de bonds bijna niet te voelen zijn bij aanraking en het draagcomfort veel groter is dan bij microringen. In tegenstelling tot clip-in extensions zijn nanoring extensions een permanente haarverlenging methode en moet het haar worden aangebracht door een gekwalificeerde kapper. De gemiddelde gebruikstijd is 4-8 weken. Daarna, als het haar gegroeid is, moeten de ringen omhoog gebracht worden of zelfs uitgedaan om het haar te laten rusten.

Dit is Indisch haar wat qua structuur het dichtst bij Europees haar komt. Het is geen Aziatisch haar, dat is niet geschikt voor Europese vrouwen. Sommige fabrikanten claimen Europees of Slavisch haar aan te bieden maar laat je niet misleiden! Europees of Slavisch haar kan je niet onder de € 500,- of € 1000,- kopen en is zelden te verkrijgen. Veel fabrikanten bieden „Europees haar” of „Slavisch haar” aan voor € 200,- tot € 300,- maar dit is niet waar. Voor deze prijs verkopen ze waarschijnlijk Indisch of Chinees haar. De voorbeeldprijs van 200-300 euro is inclusief btw, werk, transport en winst voor de fabrikant. Dit houdt in dat het haar niet meer dan 100-150 euro mag kosten. We kunnen ons afvragen of er een vrouw is in Europa die bijvoorbeeld 50 cm haar voor € 100,- of € 150,- gaat verkopen? Natuurlijk niet. Dit is de waarheid over goedkoop „Europees haar”.

Bovendien heeft ons haar, dat beschreven staat als 45 cm, MINIMAAL 45 cm en is het meestal 2-3 cm langer zodat het zelfs na het knippen van de punten de beloofde lengte heeft. Andere fabrikanten verkopen haar dat meestal KORTER is dan in de beschrijving staat. Het is ook gebruikelijk om het haar als 40-45cm te omschrijven zodat de klant denkt dat het haar 45 cm is. Helaas is dit haar meestal niet langer dan 42-43 cm.

Vergeet de slordige producten van Amazon of eBay!

1 beoordelingen
Geen klantenbeoordelingen op het moment.
Veelgestelde vragen
Kun je bij ons terecht voor ringen waarmee je het haar kan aanbrengen?
Hoeveel haarstukjes heb ik nodig om mijn kapsel te verlengen/verdikken?
Kunnen de haren worden geverfd?
Hoe ziet het aanbrengen van haar met de ringmethode eruit?
Hoe kies je de juiste kleur?
Kunnen extensions worden gestijld of gekruld?

De nieuwste recensies
F.
13.01.2023
Ik vind de extensions erg mooi met volle punten en een mooie glans. Ik vind het wel erg jammer dat platina eerst geblondeerd...
Ik vind de extensions erg mooi met volle punten en een mooie glans. Ik vind het wel erg jammer dat platina eerst geblondeerd moet worden met vervolgens een toner om het haar echt platina te krijgen. Het haar was heel gelig en vergeleken mijn platina haar veel te donker.
meer
Jaimy
12.11.2022
Super mooi zacht en dik haar!! Ook mooie volle punten!
Danique
2.11.2022
Geweldig!! Prijs kwaliteit verhouding is echt spot-on. Het is prachtig gezond haar en ik heb nog nooit zulke volle haarstukjes...
Geweldig!! Prijs kwaliteit verhouding is echt spot-on. Het is prachtig gezond haar en ik heb nog nooit zulke volle haarstukjes gezien. Aanrader voor iedereen!
meer