Uit hoeveel onderdelen bestaat de set clip-in extensions?

Als enige winkel in Europe geven we je hierin een keuze. Clip-in hairextensions (behalve de seamless clip-ins en ombre) kun je bij ons in twee varianten bestellen: een set van 5 banen met 13 clips bevat: 3 banen met 3 clips, ongeveer 15-20 cm breed, 2 banen met 2 clips, ongeveer 10 cm breed. De set van 7 banen met 15 clips bevat bovendien twee smalle banen (ongeveer 5 cm breed), elke baan met één clip.

Sommige vrouwen kiezen minder banen en clips en andere gebruiken deze 1-clip banen graag. Daarom bieden we twee varianten aan, zodat je kan kiezen wat het beste bij jou past.

Vergeet niet dat het aantal banen in een clip in set zijn dikte en effect niet bepalen. Sommige vrouwen denken dat meer banen beter zijn maar dit is niet zo. Het is de dikte van de extensions en de hoeveelheid haar dat voor het mooie effect zorgt. Onze 5 banen van 170 gr zullen bijvoorbeeld dikker en voller zijn dan een dozijn dunnere banen die je bij de concurrent kunt bestellen. Val niet voor het aantal banen maar controleer de dikte ervan.

Lijst met vragen in categorie: