Nanoring Extensions

Er zijn vele methoden van hair extensions. Het verschil tussen hen is meestal de manier waarop de hair extensions worden bevestigd aan je eigen haar. Een van de populairste en bovenal oudste methoden is de zogenaamde ringmethode. Dit zijn kleine ringetjes die, afhankelijk van het type, van aluminium of koper kunnen zijn gemaakt. Gedurende vele jaren waren microring extensions de meest populaire methode van verlenging. Het wordt nu vervangen door andere, modernere methoden. In ons aanbod vindt je geen microringen, wij bieden de modernste versie van deze methode - nanoring extensions.

Nano ring extensions zijn een modernere variant van micro ring extensions, die vroeger de meeste populaire hair extensions waren. Deze methode lijkt op wax extensions alleen de haarstukjes worden bevestigd aan het eigen haar met ringen en niet met bonds. Nano rings zijn 90% kleiner dan micro rings waardoor aanhechtingen bijna niet te voelen zijn op het hoofd. Net zoals bij keratine- of tape-in extensions is het een permanente haarverlenging: het wordt door een kapper voor langere periode aangebracht (meestal 4-8 weken).

Wij verkopen nanoringen als een van de weinige winkels die het hoogste gewicht verkopen, tot 1 gram per streng, waar je vroeger alleen microringen van 0,5 gram kon kopen. Vergeet niet dat nanoringen alleen door een kapper kunnen worden aangebracht en dat dit hogere kosten met zich meebrengt dan bijvoorbeeld in het geval van clip-in extensions, dat door jezelf kan worden aangebracht.