Keratine Extensions

Bonding extensions


Hairextensions kunnen op veel verschillende manieren worden gedaan, er zijn tijdelijke methoden zoals clip-in haar extensions, maar er zijn ook "permanente" methoden, wat betekent dat de hairextensions non-stop worden gedragen, meestal voor ten minste een paar weken. Een van de populairste daarvan is de zogenaamde keratine-methode - wax extensions. Deze methode houdt in dat de strengen natuurlijk haar met je eigen haar worden verbonden en vervolgens een keratinepunt wordt aangebracht. Onder invloed van de warmte die door een speciaal pistool wordt gegenereerd, smelt de punt en hecht hij zich aan je eigen haar. Het effect is zeer natuurlijk en de naden zijn praktisch onzichtbaar.

Haarverlenging met de keratine-methode, ook wel keratine extensions of wax extensions genoemd, is in tegenstelling tot bv. de clip-in extensions een ‘permanente’ methode: je draagt het haar voor een paar weken of langer. Het is één van de oudste en populairste methoden voor hair extensions, maar het wordt langzaam vervangen door modernere methoden zoals tape-in extensions.

Bonding extensions maakt het mogelijk het haar zowel dikker als langer te maken, afhankelijk van het aantal strengen dat je kiest. Meestal wordt voor 100g tot 150g gekozen, in onze winkel is het haar verpakt in 25g dus dat betekent 4 tot 6 pakjes. Wij zijn een van de weinige winkels die keratine haar verkopen in strengen van slechts 1 gram. Onze concurrenten bieden meestal de zeldzame halve gram strengen aan. Dit betekent dat 100 strengen van ons een beter resultaat geven dan 200 strengen van andere winkels. Hou er rekening mee dat je de hulp van een kapper nodig hebt om het keratine haar te bevestigen en om het omhoog of omlaag te trekken, wat extra kosten met zich meebrengt. Dit is niet het geval met clip-in haar, dat je zelf kunt bevestigen en daarom een meer economische oplossing is. Bovendien wordt keratine extensions aanbevolen voor dames waarvan hun eigen haar in goede conditie is omdat, laten we eerlijk zijn, de wax extensions methode een belasting is voor je eigen haar. Bekijk ons aanbod, we hebben 45 cm of 55 cm lang haar.