Loopnaald

bij ons slechts
€ 5

Met de loop kun je het haar verlengen met nano- of microringen. De solide loop is van metaal gemaakt. De lus is 11 cm lang en het volledige artikel is 23 cm.

De levertijd is ongeveer 2 werkdagen
?
GRATIS verzending, GRATIS retour of ruilen ?
Betaal tot 30 DAGEN achteraf met Klarna
?

De loop is nodig om het haar te verlengen met nano- of microringen. Meestal zijn er houten loops te verkrijgen maar bij ons krijg je voor een vergelijkbare prijs veel stevigere loops, die net zo licht zijn omdat ze van aluminium gemaakt zijn.

0 beoordelingen
Geen klantenbeoordelingen op het moment.
De nieuwste recensies
F.
13.01.2023
Ik vind de extensions erg mooi met volle punten en een mooie glans. Ik vind het wel erg jammer dat platina eerst geblondeerd...
Ik vind de extensions erg mooi met volle punten en een mooie glans. Ik vind het wel erg jammer dat platina eerst geblondeerd moet worden met vervolgens een toner om het haar echt platina te krijgen. Het haar was heel gelig en vergeleken mijn platina haar veel te donker.
meer
Jaimy
12.11.2022
Super mooi zacht en dik haar!! Ook mooie volle punten!
Danique
2.11.2022
Geweldig!! Prijs kwaliteit verhouding is echt spot-on. Het is prachtig gezond haar en ik heb nog nooit zulke volle haarstukjes...
Geweldig!! Prijs kwaliteit verhouding is echt spot-on. Het is prachtig gezond haar en ik heb nog nooit zulke volle haarstukjes gezien. Aanrader voor iedereen!
meer