Haarherstelvloeistof Regenerium

bij ons slechts
€ 12,95

NIEUW! Regenerium – haarherselvloeistof voor clip-in extensions: alleen bij ons verkrijgbaar. De unieke formule van Regenerium is het resultaat van onze jarenlange ervaring met hairextensions. Het heeft niets te maken met pseudo-cosmetica voor hairextensions die op internet te verkrijgen is.

Het dient ook als een gewone shampoo voor hairextensions. 500 ml Regenerium gaat erg lang mee.

Fles
De levertijd is ongeveer 2 werkdagen
?
GRATIS verzending, GRATIS retour of ruilen ?
Betaal tot 14 DAGEN achteraf met Klarna
?

Wij verkopen hairextensions sinds 2011. Door de jaren heen hebben we veel ervaring opgedaan als het gaat om de verzorging van dergelijk haar. In tegenstelling tot wat het lijkt worden extensions niet op dezelfde manier verzorgd als ons eigen haar. Het belangrijkste verschil is dat het haar „dood” is, zonder haarzakjes die het haar „voeden”. Het haar op het hoofd kan mooi blijven, zelfs als het zwaar wordt behandeld door bijv. verven, terwijl haar dat gebruikt wordt voor extensions dit niet heeft. Als het eenmaal droog is blijft het droog.

Daarom worden hairextensions anders verzorgd, ze hoeven niet „gevoed” te worden omdat dood haar geen voedingsstoffen opneemt en niet regenereert. Producten zoals conditioners zullen geen groter effect geven. Wat wel werkt zijn de stoffen en preparaten die het haar van buitenaf bedekken. Jarenlange ervaring heeft geleid tot de ontwikkeling van een recept dat, naar onze mening, optimaal is voor hairextensions.

Testen hebben bevestigd dat de vloeistof helpt bij het omgaan met problemen zoals klitten in droge clip-ins. In sommige gevallen was de verbetering van de conditie van het haar aanzienlijk. Dit is natuurlijk geen wondermiddel waardoor je extensions voor altijd mooi blijven, dat is onmogelijk. Het gebruik van ons preparaat kan de „houdbaarheid” wel aanzienlijk verlengen. De fles bevat 500 ml (een doorsnee shampoo bevat ongeveer 200 ml) en je kunt je haar er ongeveer 25 keer mee wassen. Het feit dat extensions alleen gewassen mogen worden als het nodig is en niet zo vaak als ons echte haar zorgt ervoor dat de vloeistof lang meegaat.

Hieronder vind je foto’s van clip-in extensions na intensief gebruik en in slechte staat. Ook laten we onze extensions zien vóór en na het gebruik van Regenerium haarherstelvloeistof:

3 beoordelingen
Geen klantenbeoordelingen op het moment.
De nieuwste recensies
Alex
27.05.2021
De shampoo werkt eigenlijk best goed, jammer genoeg dat ik hem niet eerder had gekocht. Ik zou wat conditioner uit deze serie...
De shampoo werkt eigenlijk best goed, jammer genoeg dat ik hem niet eerder had gekocht. Ik zou wat conditioner uit deze serie kunnen gebruiken...
meer
Margot
18.05.2021
het is beetje zonde van het geld maar ik heb tenminste de kleur kunnen kiezen zonder uitwisseling enz.
N.
11.05.2021
Na het wassen is het haar glad, zacht en glanzend.