Tape In Extensions

Als je op zoek bent naar een methode voor haarverlenging die geen belasting vormt voor je eigen haar zoals wax extensions of nanoring en tegelijkertijd wil je niet elke dag tijd besteden aan het uitnemen en weer inbrengen van je haar zoals bij clip-in extensions het geval is, overweeg dan de tape extensions. Tape in is een relatief nieuwe methode van hairextensions. Het wordt echter snel populairder en is momenteel de meest populaire methode naast clip-in hair extensions.

Tape in extensions worden een steeds populairdere methode voor haarverlenging. Permanent betekent een periode van ongeveer een paar weken non-stop dragen van hair extensions. Tot nu toe domineerden de micro ring extensions en de wax extensions maar tape-in extensions worden steeds populairder en zijn een alternatief voor clip-in hair extensions. Tape-in extensions zijn herbruikbaar. Na een paar weken dragen als het eigen haar groeit en de ‘sandwiches’ omlaag groeien kun je ze afnemen en opnieuw plaatsen. Gebruik gewoon de vervangingstape en jouw extensions zijn klaar voor hergebruik. Houd er rekening mee dat tape-in extensions door de kapper moeten worden aangebracht waardoor het een duurdere methode is dan clip-in extensions.

Tape-in extensions methode bestaat uit het bevestigen van 4 cm brede strengen haar aan je eigen haar met plakstrips. Deze strips zijn nauwelijks zichtbaar, en in het geval van een nieuwigheid in ons aanbod - onzichtbare tape in, zijn ze praktisch onopgemerkt. Je hoeft je geen zorgen te maken dat de lijm niet zal houden en je haar eraf zal vallen, de strips worden zo stevig bevestigd dat je een remover nodig hebt om ze te verwijderen. De lijm lost niet op onder invloed van b.v. haarshampoo, maak je geen zorgen. Kortom, de tape extensions is veruit de veiligste en de meest milde extension methode voor je haar. Het is op één lijn met clip-in extensions. In tegenstelling tot clip-in haar extensions moet je echter rekening houden met extra kosten, aangezien de haarextensies alleen kunnen worden aangebracht en verwijderd door een gekwalificeerde kapper. Wees voorzichtig en maak geen gebruik van kappers die niet gecertificeerd zijn in tape-in opleiding. Het gebruik van een professional is in dit geval zeer belangrijk, omdat je niet tevreden zult zijn met het haar dat door een amateur is aangebracht.