Wat is haarverlenging met wax extensions (bondings extensions, keratine extensions)?

In tegenstelling tot clip-in extensions zijn wax extensions een permanente methode: het wordt meestal een aantal weken tot enkele maanden gedragen. Het is één van de oudste en meest populaire methoden voor hairextensions in Europa, maar langzaamaan wordt het vervangen door modernere methoden zoals tape extensions. De extensions worden met het eigen haar op het hoofd verbonden met keratinebindingen. De behandeling moet worden uitgevoerd door een ervaren kapper. Meestal wordt het haar voor de keratine extensions verkocht in haarstukjes van 0,5 gram (soms 0,7 gram).

Wij bieden haarlokken van 1 gram aan waardoor je minder haarlokken nodig hebt dan bij de concurrent. 100 van onze haarstukjes van één gram wegen evenveel als 200 haarstukjes van 0,5 gram bij de concurrent. Het is een groot voordeel voor ons haar omdat de extensions lichter en meer comfortabel zijn. Hoe kan dit? 200 haarstukjes van de concurrent (=100 gram) bevatten 200 rebounds die het gewicht vullen. Onze wax extensions hebben minder rebounds maar meer haar.

De hoeveelheid haar is datgeen wat voor het mooie effect zorgt, niet het aantal rebounds. Laat je niet misleiden door het aantal haarlokken, want het is niet de hoeveelheid rebounds maar het totale gewicht wat ertoe doet.

Lijst met vragen in categorie: