Verkopen jullie enkele keratin haarstukken (extensions per stuk)?

Keratine extensions verkopen we alleen per 25 stuks. Aangezien onze haarlokken 1 gram wegen, weegt zo’n verpakking 25 gram. Bij bond-in extensions specificeren de meeste fabrikanten (of zelfs kappers) het aantal lokken door het bepalen van de hoeveelheid haar (vaak zie je in de prijslijst bijvoorbeeld de kosten voor het aanbrengen van 200 haarlokken, of dat je 200 stukjes nodig hebt om het effect te bereiken). Maar zo werkt het niet!

Het gaat om het gewicht van het haar, NIET om het aantal haarstukjes. Op Amazon of eBay kun je bijvoorbeeld meestal haarstukken van 0,5 gram kopen. Dat is de helft van het gewicht dat je bij ons kunt kopen. Bovendien bevat zo’n haarlok een rebound van 0,1 gram. 20% van het gewicht van een enkele haarlok is het gewicht van de rebound.

Het gaat echter om de hoeveelheid haar: 100 van onze haarstukjes van 1 gram wegen 100 gram. Na aftrek van het gewicht van de losse waxjes (keratinenagels) hou je 90 gram haar over. Hoeveel haarlokken van 0,5 gram heb je bij de concurrent nodig om 90 gram hairextensions te krijgen? Tot wel.. 225! 225 gram haarlokken van 0,5 gram van de concurrent wegen 112,5 gram. Hier moet je 225 rebounds vanaf trekken (22,5 gram). 112,5-22,5=90 gram. Laat je dus niet misleiden door het enorme aantal lokken. Het gaat niet om de hoeveelheid haarlokken, maar om de hoeveelheid haar. Controleer altijd het gewicht.

Lijst met vragen in categorie: