Wat is haarverlenging met Nanoring extensions?

Microring extensions waren tot de komst van de clip extensions de meest populaire methode voor hairextensions in Europa. Nog steeds is het één van de meest populaire methoden maar het wordt gedeeltelijk vervanging door clip-in extensions en tape-in extensions.

Het is een interessant alternatief voor clip-in extensions die wordt aanbevolen voor mensen die niet constant hun extensions willen aanbrengen en verwijderen (zoals bij clip-in hairextensions het geval is). Microring extensions worden enkele weken gedragen, moeten worden aangebracht door een ervaren kapper.

Verkopen we microring extensions? Nee, we verkopen wel nanoring extensions. Dit is precies dezelfde methode van haarverlenging waarmee het haar op dezelfde manier wordt aangebracht. Het verschil is dat er moderne nanoringen worden gebruikt in plaats van de wat oudere microringen. Ze zijn 90% kleiner dan microringen en lichter waardoor ze niet merkbaar zijn en ons eigen haar minder belasten. Microringen kunnen ons eigen haar verzwakken, vooral als ze lang gedragen worden. Het lagere gewicht van nanoringen helpt dit probleem aanzienlijk te verminderen.

Lijst met vragen in categorie: