Biosilk Silk Therapy 15ml

bij ons slechts
€ 3

Biosilk Silk Therapy - herstellende conditioner zonder spoelen. Het bevat pure zijde, plantenextracten en siliconen. Reconstrueert en hydrateert het haar en beschermt de punten tegen uitdroging. Het geeft beschadigd, droog en dof haar een gezonde look, natuurlijke glans en vergemakkelijkt het kammen. Geproduceerd in de VS. 15 ml fles.

Fles
De levertijd is ongeveer 2 werkdagen
?
GRATIS verzending, GRATIS retour of ruilen ?
Betaal tot 30 DAGEN achteraf met Klarna
?

Biosilk Silk Therapy wordt meestal gebruikt op droog haar (maar wordt ook gebruikt op vochtig haar, na het wassen). Samen met Regenerium, haarherstelvloeistof die we speciaal voor clip in hair hebben ontwikkeld, zorgen beide preparaten voor jouw hairextensions. Regenerium wordt gebruikt om het haar te wassen, terwijl Biosilk helpt om het haar in goede conditie tussen wasbeurten te houden (glanzender en makkelijker om te kammen).

Het werkt uitstekend op de puntjes van de extensions die bijzonder gevoelig zijn voor uitdroging omdat hair extensions "dood" haar zijn en geen haarzakjes hebben. Daardoor regenereren ze niet zoals ons eigen haar op het hoofd en met regelmatig gebruik en contact met water drogen ze geleidelijk uit. Ondanks de kleine hoeveelheid, slechts 15 ml, gaat de fles lang mee omdat je een kleine hoeveelheid van het preparaat nodig hebt.

Hoe te gebruiken: wrijf de druppel in je handen, verdeel het over de hele lengte van het haar, vooral op de punten. Niet spoelen. In tegenstelling tot Regenerium, dat alleen bedoeld is voor hairextensions, kan Biosilk Silk Therapy ook op je eigen haar worden gebruikt.

0 beoordelingen
Geen klantenbeoordelingen op het moment.
De nieuwste recensies
Ilona
5.07.2024
De tape extensions zijn geweldig! Lang en vol tot aan de punten. Ik draag mijn tape extensions 4 weken en dan moeten ze weer...
De tape extensions zijn geweldig! Lang en vol tot aan de punten. Ik draag mijn tape extensions 4 weken en dan moeten ze weer omhoog. Ik was ze 2 x per week en doe voorafgaand een haarmasker dat ik de hele nacht laat zitten. Ik heb mijn tape extensions nu 2 maanden en ze zijn nog altijd even zacht en glanzend. Ze knopen absoluut niet in tegenstelling tot andere merken die ik gehad heb! Na het wassen de Silk Therapy ook van LocaHair in de extensions en m’n eigen haar en ik kan er weer dagen tegen! De tapes van LocaHair blijven heel goed plakken, en de extensions gaan heel lang mee mits goede verzorging uiteraard. Ik kan ze alleen maar aanraden!
meer
Fornarina
3.05.2024
Dit haar is prachtig. Vol bij de puntjes. Goede kwaliteit. Nergens anders bestellen. Jullie hebben de beste haar !
Cherelle
4.02.2024
Valt mooi in mijn eigen haar. Goede dikte en 5 banen (170 gram) is meer dan genoeg voor een volle bos haar. Love it!