Biosilk Silk Therapy 15ml

bij ons slechts
€ 3

Biosilk Silk Therapy - herstellende conditioner zonder spoelen. Het bevat pure zijde, plantenextracten en siliconen. Reconstrueert en hydrateert het haar en beschermt de punten tegen uitdroging. Het geeft beschadigd, droog en dof haar een gezonde look, natuurlijke glans en vergemakkelijkt het kammen. Geproduceerd in de VS. 15 ml fles.

Fles
De levertijd is ongeveer 2 werkdagen
?
GRATIS verzending, GRATIS retour of ruilen ?
Betaal tot 30 DAGEN achteraf met Klarna
?

Biosilk Silk Therapy wordt meestal gebruikt op droog haar (maar wordt ook gebruikt op vochtig haar, na het wassen). Samen met Regenerium, haarherstelvloeistof die we speciaal voor clip in hair hebben ontwikkeld, zorgen beide preparaten voor jouw hairextensions. Regenerium wordt gebruikt om het haar te wassen, terwijl Biosilk helpt om het haar in goede conditie tussen wasbeurten te houden (glanzender en makkelijker om te kammen).

Het werkt uitstekend op de puntjes van de extensions die bijzonder gevoelig zijn voor uitdroging omdat hair extensions "dood" haar zijn en geen haarzakjes hebben. Daardoor regenereren ze niet zoals ons eigen haar op het hoofd en met regelmatig gebruik en contact met water drogen ze geleidelijk uit. Ondanks de kleine hoeveelheid, slechts 15 ml, gaat de fles lang mee omdat je een kleine hoeveelheid van het preparaat nodig hebt.

Hoe te gebruiken: wrijf de druppel in je handen, verdeel het over de hele lengte van het haar, vooral op de punten. Niet spoelen. In tegenstelling tot Regenerium, dat alleen bedoeld is voor hairextensions, kan Biosilk Silk Therapy ook op je eigen haar worden gebruikt.

0 beoordelingen
Geen klantenbeoordelingen op het moment.
De nieuwste recensies
Cherelle
4.02.2024
Valt mooi in mijn eigen haar. Goede dikte en 5 banen (170 gram) is meer dan genoeg voor een volle bos haar. Love it!
FK
1.12.2023
Erg fijne extensions! Vallen mooi in het haar en blijven met de juiste verzorging lang goed. Veel mensen kunnen niet zien dat...
Erg fijne extensions! Vallen mooi in het haar en blijven met de juiste verzorging lang goed. Veel mensen kunnen niet zien dat ik extensions draag. De nanoringen zijn makkelijk in te zetten en makkelijk te verwijderen. Een absolute aanrader!
meer
Curlystraight
2.05.2023
Bom haar, levering was ook keisnel! (Had het zsm nodig voor een feestje) en ze blenden zo goed in. Na een tijdje moet je ze wel...
Bom haar, levering was ook keisnel! (Had het zsm nodig voor een feestje) en ze blenden zo goed in. Na een tijdje moet je ze wel kammen, maar das ni zo erg. Ook zeer stevig. Ben er mee in achtbanen geweest en geen haar verloren????. (Ik hield mijn hart wel vast). Soms had ik zelf niet door dat ze er nog in mijn haar zaten tot ik mijn haar begon te kammen ofzo. Kortom, als je twijfelt. Gewoon doen
meer