Flip in extensions 45 cm 160g
Flip in extensions 45 cm 160g
Flip in extensions 45 cm 160g
Flip in extensions 45 cm 160g
Flip in extensions 45 cm 160g
Flip in extensions 45 cm 160g
Flip in extensions 45 cm 160g
Flip in extensions 45 cm 160g
Flip in extensions 45 cm 160g
Flip in extensions 45 cm 160g

Flip in extensions 45 cm 160g

bij ons slechts
€ 110,95
€ 140

HUMAN hair. FLIP IN extensions is een van de nieuwste hair extensions methoden, één dikke baan aangebracht met een visdraadje waardoor je letterlijk in een minuut dik en lang haar krijgt. Het gewicht van het haar in de set is 155 gram. Breedte 25 cm. Het visdraadje is in breedte verstelbaar en wordt makkelijk aangepast. Ons flip in haar heeft bovendien drie clips, waardoor de baan extra wordt gestabiliseerd en beveiligd tegen glijden.

1 zwart
1B zwartbruin
2 donkerbruin
4 chocoladebruin
6 kastanjebruin
8 lichtbruin
16 donkerblond
22 middenblond
613 lichtblond
60 platinablond
Kleur
De levertijd is ongeveer 2 werkdagen
?
GRATIS verzending, GRATIS retour of ruilen ?
Betaal tot 14 DAGEN achteraf met Klarna
?

Op zoek naar andere lengtes?

55 cm 160g

Flip in extensions is een van de nieuwste haarverlengingsmethoden met alle voordelen van de clip in extension - zonder hulp van de kapper worden die extensions makkelijk en onmiddellijk aan- en uitgetrokken, zelfs sneller dan clip in hair. Het belangrijkste verschil is dat flip in haar is in vorm van één dikke baan en niet 5 of 7 strengen, en het wordt aangetrokken met een visdraadje dat aan de baan is bevestigd.

Dit is Indisch haar wat qua structuur het dichtst bij Europees haar komt. Het is geen Aziatisch haar, dat is niet geschikt voor Europese vrouwen. Sommige fabrikanten claimen Europees of Slavisch haar aan te bieden maar laat je niet misleiden! Europees of Slavisch haar kan je niet onder de € 500,- of € 1000,- kopen en is zelden te verkrijgen. Veel fabrikanten bieden „Europees haar” of „Slavisch haar” aan voor € 200,- tot € 300,- maar dit is niet waar. Voor deze prijs verkopen ze waarschijnlijk Indisch of Chinees haar. De voorbeeldprijs van 200-300 euro is inclusief btw, werk, transport en winst voor de fabrikant. Dit houdt in dat het haar niet meer dan 100-150 euro mag kosten. We kunnen ons afvragen of er een vrouw is in Europa die bijvoorbeeld 50 cm haar voor € 100,- of € 150,- gaat verkopen? Natuurlijk niet. Dit is de waarheid over goedkoop „Europees haar”.

Bovendien heeft ons haar, dat beschreven staat als 45 cm, MINIMAAL 45 cm en is het meestal 2-3 cm langer zodat het zelfs na het knippen van de punten de beloofde lengte heeft. Andere fabrikanten verkopen haar dat meestal KORTER is dan in de beschrijving staat. Het is ook gebruikelijk om het haar als 40-45 cm te omschrijven zodat de klant denkt dat het haar 45 cm is. Helaas is dit haar meestal niet langer dan 42-43 cm.

Vergeet de slordige producten van Amazon of eBay als je het perfecte effect wilt krijgen: lengte is niet alles. Het haar moet DIK en VOL zijn. Hairextensions van andere merken of van Amazon en eBay wegen vaak slechts 50 gr per stuk en daarmee krijg je zeker geen mooi effect. Hiervoor is het haar echt te dun. Het gewicht van extensions is datgene wat voor het mooie effect zorgt.Wij bieden een product met het hoogste gewicht en daarmee de hoogste kwaliteit. Het is onmogelijk om voor deze prijs betere kwaliteit te krijgen! Wees bewust van wat je koopt en kies het beste product. Sommige fabrikanten vermelden niet eens het gewicht van het haar, waarom? Raad eens..

0 beoordelingen
Geen klantenbeoordelingen op het moment.
Veelgestelde vragen
Kunnen de flip in extensions eraf glijden?
Kunnen de flip in extensions mijn haar beschadigen?
Kunnen de haren worden geverfd?
Kunnen extensions worden gestijld of gekruld?

De nieuwste recensies
Alex
27.05.2021
De shampoo werkt eigenlijk best goed, jammer genoeg dat ik hem niet eerder had gekocht. Ik zou wat conditioner uit deze serie...
De shampoo werkt eigenlijk best goed, jammer genoeg dat ik hem niet eerder had gekocht. Ik zou wat conditioner uit deze serie kunnen gebruiken...
meer
Margot
18.05.2021
het is beetje zonde van het geld maar ik heb tenminste de kleur kunnen kiezen zonder uitwisseling enz.
N.
11.05.2021
Na het wassen is het haar glad, zacht en glanzend.